Atenția noastră se concentrează pe un singur vis: să dezvoltăm domeniul cafelei de specialitate în România, să explorăm potențialul acesteia în gust, urmărindu-i întregul parcurs: de la fermă, la prăjitorie și în ceașcă.

Nimic nu ne bucură mai mult, decât să cunoaștem oameni pasionați de cafea, împreună cu care să împlinim aceaste obiective. 

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău, urmărind anunțul care te interesează din lista de mai jos. 
Suntem interesați să te cunoaștem!

 

 

Vreau să fiu barista

Avem o echipă alcătuită din cei mai buni oameni, pasionați și bine pregătiți pe domeniile lor de activitate și căutăm iubitori de cafea care vor să intre în contact cu domeniul cafelei de specialitate.

Depunem toată energia pozitivă în a crea cei mai buni barista. Motiv pentru care  ne-ar plăcea să descoperim totul despre pasiunea ta pentru cafea și motivația de a deveni barista.

Dacă sunteți interesați să faceți parte din echipa noastră de barista, vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa: hr@origocoffee.ro

Vreau să fiu bartender.

Punem accent pe experiența oferită fiecărui musafir care ajunge în fața barului. De aceea nimic nu ne bucură mai mult, decât să cunoaștem oameni pasionați de lumea barului împreună cu care să împlinim aceast obiectiv. 

Ne plac oamenii curioși, muncitori, entuziaști și care vor să construiască lucruri frumoase cu pasiune și cu responsabilitate.

Dacă sunteți interesați să faceți parte din echipa noastră de bartending, vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa: hr@origocoffee.ro