Prăjim pentru propriul coffee shop și pentru oricine este iubitor declarat de cafea.

Prăjim: cafea de specialitate, microlot sau private label.


Cafeaua de specialitate înseamnă boabe cu origini controlate, cumpărată de la fermieri care urmăresc atent și controlează etapele de creștere, recoltare și procesarea boabelor, pe care noi o prăjim pentru propriul coffeeshop și pentru toți iubitorii de cafea, care o pot prepara acasă sau în proriile locații.

Microlot este cafeaua cu punctaj foarte mare, care se folosește în competiții specializate și pe care noi o prăjim pentru locația noastră și pentru iubitorii de cafea care vor să aibă o exeperiență de gust deosebită.

În urma unui cupping, orice iubitor de cafea care are o locație proprie își poate alege boabele și poate testa profilul de prăjire potrivit, pentru a-și crea propriul pachet de cafea private label.

Pentru cel mai bun control asupra procesului de prăjire, folosim prăjitorul Loring Smart Roaster, considerat cel mai bun aparat din lume în acest moment. Cu ajutorul acestui prăjitor putem controla în detaliu întregul profil de prăjire al boabelor de cafea. Bucuria este și mai mare, știind ca acesta consumă puțină energie și nu elimină fum, datorită unei tehnologii adaptate.


Fiecare prajire este unică. O prajire nouă presupune și o rețetă nouă, care să pună în evidență calitățile unice ale fiecărei șarje de cafea. În funcție de metoda de preparare, boabele se prăjesc diferit, se râșnesc diferit și se pregătesc dupa rețete specifice. De la fermieri până în ceașcă, fiecare bob de cafea se transformă într-un mod unic, iar rolul nostru este să urmărim cu pasiune această transformare și să testăm cu entuziasm rezultatele.

 

Dacă îți putem oferi informații suplimentare despre cafeaua noastră, suntem bucuroși să te ajutam.

Trimite-ne un e-mail pe adresa: hello@origocoffee.ro