Ziua suntem un coffee shop cu cafea de speacialitate proaspăt prăjită. 
Seara închidem espressorul, iar echipa de barista este înlocuită de bartenderi pasionați, care vă vor întâmpina cu o selecție de vinuri românești și cocktail-uri concept savuroase.

Origo este un coffee shop mic, care nu îndeplinește condițiile unui spațiu de lucru, însă încurajează pauzele de cafea șI folosirea locului ca un unul de socializare. Pentru partea de seară, ne dorim să creăm o atmosferă de cocktail bar pentru musafirii noștri, iar utilizarea acestora, de asemenea, nu este permisă. 

Fumatul nu este permis.

Nu este permisă nici utilizarea țigărilor electronice, din cauza mirosului pe care il emană prin aburi și care pot afecta calitatea cafelei.

 Primim cu bucurie animalele de companie.
Ne bucurăm atunci când părinții își aduc în vizită copiii, mai ales ziua, când putem să le oferim babyccino. Seara poate fi înfricoșător pentru ei.
Servim apă filtrată din partea casei, pentru că aceasta, consumată de preferat la temperatura camerei, vă ajută să vă curățați bolta palatină și să puteți aprecia mai bine cafeaua.
Pentru că ne dorim să vă bucurați mai mult de cafeaua noastră proaspăt prăjită, vă recomandăm să o gustați înainte de a adăuga zahăr. La Origo, zahărul este opțional, așa că dacă doriți vă rugăm să ne cereți.
Uneori, diminețile sunt puțin mai aglomerate, însă ne dăm toată silința pentru a vă oferi produsele în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!
Vă rugăm foarte mult să nu modificați așezarea meselor, pentru a nu se crea confuzii.