LIVRĂRI CURIERAT

PACHETE CAFEA & USTENSILE PREPARARE CAFEA, ÎN BUCUREȘTI ȘI  ÎN TOATĂ ȚARA

Livrăm pachete de cafea de specialitate în toate orașele din țară, prin curier - pentru dimineți și pauze de lucru relaxante, acasă.

Livrarea se face prin intermediul serviciului de curierat: 1 - 3 zile zile de la plasarea comenzii, în timpul săptămânii. Comenzile plasate VINERI vor fi procesate LUNI dimineață.

Pentru colete trimise în Bucuresti, costul transportului este gratuit pentru o comandă minimă de 100 lei. Dacă optați pentru un coș cu o valoare mai mică,  costul de curierat va fi  10 lei/colet. 

Pentru colete trimise  în țară, costul transportului este gratuit pentru o comandă minimă de 140 lei. Dacă optați pentru un coș cu o valoare mai mică,  costul de curierat va fi  17,5 lei/colet.

Dacă doriți să plasați o comandă care include doar produse neperisabile – pachete cafea, ustensile de preparare, vă rugăm să urmăriți detaliile de livrare pentru serviciul de curierat (livrare în 1- 3 zile în toată țara, în timpul săptămânii).

Comandă Coffee Bag 

Comandă Coffee Kit 

 

LIVRĂRI ABONAMENTE CAFEA

Pregătirea pachetelor pentru abonamentele de cafea are loc în fiecare zi de miercuri. Astfel, toate comenzile plasate până marți, la 20.00, vor fi predate curierului miercuri.

Transportul este inclus.
Livrăm pachete de cafea de specialitate în toate orașele din țară, prin curier in 1 - 3 zile de la predarea comenzii. 

Stabilește frecvența cu care vrei să îți trimitem cafeaua acasă, selectând una dintre urmatoarele două variante:

  • Degustător echilibrat : 2 pungi de cafea pe lună, trimise la interval de 2 săptămânii. O pungă conține 250 gr cafea.
  • Degustător entuziast: 4 pungi de cafea pe lună, câte 2 pungi trimise la interval de 2 săptămâni. O pungă conține 250 gr cafea.

Comandă Abonament 

 

ADUCEM CAFEAUA DE SPECIALITATE LA TINE ACASĂ

Agili, cu poftă de muncă și responsabili, schimbăm rutina de zi cu zi, împreună cu echipa noastră de la prăjitorie. Prin soluții creative, încurajăm aceleași ritualuri frumoase de cafea și acasă.    

LIVRĂRI COLD BREW COFFEE & TEA, ÎN BUCUREȘTI

Ne dorim să salvăm timpul de preparare dedicat cafelei acasă. Astfel, am pregătit cafea îmbuteliată, extrasă la rece timp de 20 ore: Cold Brew Coffee.

Pentru cine preferă preparatele pe bază de ceai sau infuzii de plante, flori și fructe există și varianta: Cold Brew Tea.

Toate preparatele îmbuteliate, cafea sau ceai, sunt organizate într-o categorie specială: COFFEE BOX.

Pentru categoria COFFEE BOX am pregătit un program special de livrare astfel încât preparatele îmbuteliate să poată fi transportate în cele mai bune condiții, în București.

În cazul în care ați plasat o comandă cu un produs listat în categoria COFFEE BOX, aceasta poate fi completată și cu alte produse listate pe platfoma noastră online. Vă rugăm să urmăriți detaliile marcate cu bold, în rândurile imediat următoare:

Programul de livrări pentru COFFEE BOX, în București :  09.00 – 18.00, MIERCURI, pentru toate comenzile plasate până LUNI, ora 22.00. Pentru comenzile COFFEE BOX livrările se fac direct de către echipa Origo Coffee, iar transportul este gratuit.

Descoperă Coffee Box 

 

 Vă mulțumim că ne împărtășiți pasiunea pentru cafea!