Pentru Origo, 2015 a însemnat din ce în ce mai mulți prieteni, competiții la care am participat, un prăjitor nou, dar nu în ultimul rând cafea de calitate. Este adrenalina, pasiune și muncă și suntem gata pentru 2016. Avem câteva dorințe pentru perioada următoare:

  1. Să punem un sistem de filtrare pentru apă cu osmoza inversă care să îmbunătățească gustul preparatelor pe bază de cafea;
  2. Să finalizăm o platforma online prietenoasă;
  3. Să pregătim încă o stație de espresso pentru zilele foarte aglomerate; 
  4. Să participăm la World Barista Championship și Brewers Cup;
  5. Să venim cu informații noi din Seattle, Berlin, Londra si Dublin;
  6. Să dezvoltăm un concept nou pentru partea de seară, cu o selecție de vinuri si brânzeturi care ne plac.

Vă mulțumim ca ne treceți pragul, că iubiți cafeaua, că petrecem timp de calitate împreună și că ne încurajați să gândim rețete pentru cocktailuri care să facă seara cel puțin la fel de creativă ca ziua.

Leave a comment